GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK --------------------- GEKOZEN TOT GOLFBAAN VAN HET JAAR 2017 ------------ WORD NU LID!

ZONDAG 27 AUGUSTUS, OPENINGSDAG

De organisatie van deze dag lag in handen van Marian de Wolff en Tijmen Titzing en alle deelnemers kregen bij binnenkomst een speciaal voor de jubileumweek ontwikkeld “flora & fauna caddyboekje” uitgereikt (met schilderingen en tekeningen van Wiesje Alewijnse en Marijke van der Sandt). De deelnemers konden de dag starten met koffie/thee en iets lekkers.

Op deze openingsdag werden drie verschillende wedstrijden gespeeld: een 18-holes scramble-wedstrijd op de grote baan, een Matchplay-wedstrijd voor de lagere handicappers op de Shortgolf/Par3 baan en een Matchplay-wedstrijd voor Par3 leden en hoge handicappers, ook op de Shortgolf/Par3 baan.

Tijdens de scramble-wedstrijd kregen de deelnemers twee bijzondere “hindernissen” te nemen.

Op hole 5 MOEST de eerste afslag met tennisracket en tennisbal geslagen worden (daarna bijplaatsen van de golfbal) en op hole 8 MOEST met een “Hickory club” (oude golfclub) getracht worden de neary te slaan. Als beloning voor de laatste poging kreeg iedere deelnemer een heerlijk glaasje bowl aangeboden.

Bij terugkomst in het clubhuis speelde muziek op het terras en werden hapjes en drankjes geserveerd. De stemming zat er dan ook gelijk in.

Aan de rand van het terras was een hoedenstand ingericht door www.byhoedenryk.nl voor het geval mensen nog geen hoedje hadden voor de feestavond. Het passen van de hoeden bracht veel hilariteit en doordat we buiten konden zitten (en zelfs eten) kon iedereen genieten van een prachtige afsluiting van de dag. De tafels werden aan elkaar geschoven en een heerlijk tappa’s diner (€ 25,- voor 2 personen) werd door de Zellerij geserveerd.

Speciaal voor de prijswinnaars in de feestweek (en bijzondere gasten) had de Jubileumcommissie een aantal flessen kruidendrank laten maken, voorzien van een tinnen etiket met het jubileumlogo. Achterop de fles staat de tekst:

“Onze golfclub staat symbool voor groen, goed, gastvrij en vriendschap. Voeg dit samen en we delen iets waar we al 25 jaar trots op mogen zijn”.

De temperatuur, de zon en de sfeer maakten deze eerste dag compleet. Het zou het voorteken zijn van een fantastische feestweek.

Baan status

18-holes wedstrijdbaan
Open
Winterafslag plaatsen voorop rood en winterregels zijn van toepassing.
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Op maandag tot 13.00 uur gesloten.
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Gesloten
Putting green 2
Open
Buggys en handicarts
Niet toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open
Golfshop
Open
Dinsdag t/m zondag geopend van 9.30 tot 14.30 uur. Op maandag gesloten.
Secretariaat
Open
Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: maandag 22-01-2018 08:49
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap?

Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.