GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK --------------------- GEKOZEN TOT GOLFBAAN VAN HET JAAR 2017 ------------ WORD NU LID!

ZATERDAG 2 SEPTEMBER, FEESTAVOND

Op de feestavond lag bij de ingang naar het clubhuis de rode loper klaar en de gasten werden door de jubileumcommissie van harte welkom geheten. Zowel de commissie als de feestgangers waren prachtig gekleed en we hebben die avond de meest mooie en vaak ook creatieve hoofddeksels zien arriveren.

De "zalm-man" voorzag iedereen al van een eerste hapje en in de hal stonden de bubbels te wachten om te kunnen proosten op het jubileumjaar en een fantastisch geslaagde jubileumweek.

De feesttent was door de commissie rijkelijk versierd met bloemen en van iedereen werd bij binnenkomst een foto gemaakt. De muziek (Bonaparte) speelde al bij ontvangst van de gasten en al snel was de feesttent gevuld met meer dan 160 gasten. 

Natuurlijk past op zo'n avond een kort woord van dank van onze voorzitter, Paul Baumann, aandacht voor onze leden van het eerste uur, een korte terugblik op de inzet van de jubileumcommissie door Franc Scheerder en werd door de vertegenwoordigers van het Landgoed (Gijs en Bets van Dorth) en Agrec (Adriaan van Dorth en zijn greenkeepers) in volgorde een Magnoliaboom en drie kersenbomen geschonken. Een prachtgeschenk, waarmee we onze Par3 baan gaan verrijken.

Zoals Adriaan verwoordde: de kersenbomen zijn niet voor de leden maar voor de spreeuwen! De spreeuwen bestrijden geheel natuurlijk de engerlingen en dat heeft weer een positief effect op de beschadigingen aan de baan door de kraaien.

Tijdens zijn toespraak werd Paul onderbroken door een "Adellijke dame op leeftijd", die graag lid wilde worden en ook haar man daartoe wilde over halen (deze act werd gespeeld door Tineke Ubbels). Vervolgens was een Salsa workshop de inleidng tot een volle dansvloer en de stemming zat er gelijk goed in.

Tot middernacht werd er gedanst en geproefd van de heerlijke hapjes die vanuit de twee food-bars uitgeserveerd werden door het geweldige horecateam van Jan Krijgh. Er was een proeverij van Cleveland Whisky en een cocktailbar aangeboden door Vrumona. Met de ruim 160 gasten was de feesttent goed gevuld en kon men zich ook even terugtrekken in het clubhuis om voeten en rug even rust te geven.

Tegen sluitingstijd werd afgesloten met het binnenrijden van een ijscokar van Chocolaterie Magdalena, waar iedereen gretig gebruik van maakte. Met de laatste muzieknummers kwam tenslotte langzaamaan een eind aan de feestavond en werd de thuisreis aanvaard.

Slotwoord van de feestcommissie

We kijken terug op een fantastische feestweek ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan. Het is ongelofelijk hoe de weergoden ons goed gezind waren, de tent stond op het juiste moment en tijdens de wedstrijden scheen de zon.

Het team van Jan Krijgh heeft keihard gewerkt en een super-kwaliteit geleverd. Zij verdienen een geweldige pluim voor hun prestatie, want een dergelijk feestweek staat of valt bij goed eten, drinken en een vriendelijke correcte bediening. Iedere dag weer waren de tent, het clubhuis, de kleedkamers en de toiletten weer goed ingericht en schoon, mede dankzij de dames die deze taak op zich hadden genomen.

Als feestcommissie kunnen wij niet anders zeggen dan, dat we enorm genoten hebben en dankbaar zijn dat wij dit festijn hebben mogen organiseren en wensen dat iedereen nog lang van deze sport mag genieten in de vriendschappelijke en sportieve sfeer, die onze club zo eigen is.

Namens de Jubileumcommissie dank ik iedereen die hier een bijdrage in heeft geleverd.

Franc Scheerder

Baan status

18-holes wedstrijdbaan
Open
Winterafslag plaatsen voorop rood en winterregels zijn van toepassing.
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Op maandag tot 13.00 uur gesloten.
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Gesloten
Putting green 2
Open
Buggys en handicarts
Niet toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open
Golfshop
Open
Dinsdag t/m zondag geopend van 9.30 tot 14.30 uur. Op maandag gesloten.
Secretariaat
Open
Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: maandag 22-01-2018 08:49
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap?

Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.