Logo Golfclub 't Zelle
Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFLESSEN

GOLFSTART: € 99,00 voor 6 lessen

Golfclub 't Zelle

WORD NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Golfclub 't Zelle

WORD NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Stem op 't Zelle

Steun onze golfclub in de Rabo ClubSupport actie met als doel een bijdrage te ontvangen voor de vervanging van de huidige stalling voor de handicarts.

De stalling is bijna 20 jaar oud en op diverse plekken is het fundament doorgerot. Vervanging moet binnen 6 tot 12 maanden plaatsvinden.

De 12 handicarts worden met name gebruikt door minder valide golfers (a.g.v. leeftijd, lichamelijke beperkingen en ziekte) en zijn eigendom van de Stichting Handicart.

Om de groep minder valide golfers (bijna 30% van onze leden is 70 jaar of ouder) toch in beweging te houden, stelt de golfclub de stalling OM NIET ter beschikking incl. stroomvoorziening, onderhoud, verzekering en personele lasten (voor het bewaken van de reserveringen en de uitgifte van de handicarts).

Alle inkomsten gaan naar de Stichting Handicart, de golfclub verdient dus niets aan deze dienstverlening, maar draagt wel de kosten.

Steun ons en stem op 't Zelle in de Rabo ClubSupport actie (alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen en bovendien alleen op clubs die bij uw lokale bank klant zijn). U kunt stemmen van 5 t/m 25 oktober 2020.

HOE KUNT U STEMMEN?

Door in te loggen in de app of de website van de Rabobank en de vervolgstappen "Zelf regelen" en "Mijn Lidmaatschap" door te lopen. Daarna kunt u klikken op Rabo ClubSupport.

© 2020 Golfclub 't Zelle