GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK.....WORD NU LID MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP 2019.....BEL 0575-467533 (KEUZE 2)

Registratie Q-kaarten en Handicapvragen

Q-KAARTEN.

Heeft u een qualifying ronde gelopen met een marker en wilt u de score van uw ronde invoeren? Dan kan dat op verschillende manieren.

1. Via de Telezuil in de hal van het clubhuis.

U kiest voor Q-kaart op het scherm, waarna u uw lidcode (bijvoorbeeld Jans1) en uw geboortedatum invoert (dag en maand). Daarna kiest u het aantal holes (9 of 18, grote baan of Par3 baan), de kleur tee (geel of rood) en geeft u op wie uw marker was (hier wordt niet op gecontroleerd).

Het kaartnummer hoeft u niet in te voeren! Na akkoord voert u uw score in en kiest u voor opslaan wanneer u klaar bent en na een paar seconden produceert de Telezuil een papieren overzicht van datgene wat u heeft ingevoerd.

Fout gemaakt? Dan heeft u tot 's avonds 24.00 uur de tijd om dit thuis te corrigeren. U logt in via de website van 't Zelle, waarna u in uw persoonlijk dashboard terecht komt. Daar ziet u een overzicht van uw scorekaarten. Kies voor de scorekaart die u wilt wijzigen en voer de wijziging door.

2. Via uw persoonlijk dashboard (website Login).

U gaat op uw computer naar de website van 't Zelle en logt in (rechts boven in beeld) met uw e-mailadres en wachtwoord. U komt dan in uw persoonlijke dashboard terecht, waar u onder Mijn Handicap uw meest recente scores aantreft. Kies voor Nieuwe Scorekaart, de baan waarop u gespeeld hebt en vervolg het proces zoals ook hierboven is beschreven bij de Telezuil.

Kaart in het buitenland gespeeld? Kies dan voor Buitenland en voer het totaal aantal stablefordpunten in.

3. Golf.nl app.

Wij ondervinden nog steeds problemen met de app van de NGF en adviseren dan ook deze app niet te gebruiken totdat alle problemen zijn opgelost. Zodra wij groen licht ontvangen, brengen wij u op de hoogte.

HANDICAPVRAGEN.

Voor al uw vragen over uw handicap, handicap-registratie en toepassing van de golfegels, kunt u uw vraag richten aan: info@gczelle.nl.

Uw vraag wordt door het secretariaat doorgestuurd aan de R&H-commissie en één van de commissieleden neemt vervolgens contact met u op om uw vraag af te handelen.

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: woensdag 20-02-2019 08:56
18-holes wedstrijdbaan
Open
winterregels zijn van toepassing
vlaggen staan op zomergreens
afslag is vanaf rood.
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Gesloten
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open

Gedurende de winterperiode is de horeca open vanaf 10.00 uur, behoudens sluiting van het golfcomplex vanwege weersomstandigheden.

Op dagen waarop wedstrijden of evenementen zijn gepland kan worden afgeweken van bovenstaande openingstijden (als voorbeeld noemen we de Herendag).

Golfshop
Open
Van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 is de golfshop minimaal geopend van dinsdag t/m zondag van 9.30 uur t/m 14.30 uur.  Bij bijzondere weersomstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID, MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.