GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK.....WORD NU LID MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP 2019.....BEL 0575-467533 (KEUZE 2)

De afronding van kleedkamers en toiletgroepen

Conform planning is deze week de vloer gelegd in de hal, de kleedkamers en de toiletgroepen (de herenkleedkamer kon nog niet afgerond worden vanwege een paar tegels tekort). De meubels en kasten zijn geplaatst, de spiegels hangen en de oorspronkelijke lockers uit de herenkleedkamer zijn verdeeld over de beide binnen-kleedkamers.

De schoonmaak start morgen (vrijdaf 21 december) en dat is best wel een "kluif". Dit betekent ook dat de ruimtes één voor één vrijgegeven gaan worden in de komende dagen. In het clubhuis zullen we aangeven welke ruimtes weer beschikbaar zijn.

We zijn erg blij met deze moderne facelift en de wijze waarop de werkgroep flexibel en efficiënt sturing heeft gegeven aan de uitvoering.

Chapeau.

Tijdens de uitvoering hebben er op basis van praktijkinzicht nog wat wijzigingen plaats gevonden t.o.v. de oorspronkelijke planning.

Een aantal van deze wijzigingen moet nog afgerond worden (bijvoorbeeld vervangen radiatoren in de hal i.p.v. schilderen, wat ook geldt voor de douche- en toiletdeuren in de buiten-herenkleedkamer).

Ook een aantal accessoires moet nog geleverd worden. Maar dat alles valt onder de bekende laatste puntjes op de i, ofwel "de finishing touch".

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: vrijdag 22-03-2019 08:56
18-holes wedstrijdbaan
Open

Winterregels zijn van toepassing
vlaggen staan op zomergreens
afslag is vanaf rood.

9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Gesloten
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open

Gedurende de winterperiode is de horeca open vanaf 10.00 uur, behoudens sluiting van het golfcomplex vanwege weersomstandigheden.

Op dagen waarop wedstrijden of evenementen zijn gepland kan worden afgeweken van bovenstaande openingstijden (als voorbeeld noemen we de Herendag).

Golfshop
Open
Van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 is de golfshop minimaal geopend van dinsdag t/m zondag van 9.30 uur t/m 14.30 uur.  Bij bijzondere weersomstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID, MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.