WORD NU LID, SPEEL GRATIS T/M DECEMBER 2018 EN BETAAL PAS VANAF 2019 ............... BEL 0575-467533 (KEUZE 2)

Nieuws

Maandagmorgen 19 november om 7.30 uur wordt gestart met de werkzaamheden. Dit betekent concreet dat gedurende een periode van enkele weken, het restaurant via de serre-ingang te bereiken is en kleedkamers en toiletruimtes wisselend beschikbaar zullen zijn.

Van dag tot dag zullen wij status-informatie bij de hoofdingang publiceren.

KLIK HIER voor de extra nieuwsbrief die afgelopen week in dit kader is verstuurd.

Elk jaar weer besteedt de Schoffelploeg heel wat uren rondom het clubhuis, de parkeerplaatsen en de toerit naar ons golfcomplex met maar 1 doel: de eerste indruk van onze golfbaan moet tip-top in orde zijn, want een eerste indruk is en blijft onuitwisbaar.

Ondanks de droogte van dit jaar is de ploeg daar goed in geslaagd met een warm dankwoord aan Ben Kreeftenberg en "zijn mannen" namens de leden en de beide besturen.

Aan het eind van het jaar spelen de leden van de Schoffelploeg om de titlel "schoffelaar van het jaar", gespeeld over 9 holes op de wedstrijdbaan, 9 holes op de Shortgolf/Par3 baan en 9 holes op de puttinggreen.

Hans Richter is aan het eind van deze wedstrijd op 7 november de houder van de wisseltrofee geworden. Gefeliciteerd.

KLIK HIER voor het jaarverslag van de Schoffelploeg.

Helaas heeft de wedstrijdcommissie vandaag moeten besluiten de sluitinsgwedstrijd, die voor morgen gepland stond, geen doorgang te laten vinden. Vandaag is de Shortgolf/Par3 baan de gehele dag gesloten geweest en de wedstrijdbaan mocht alleen betreden worden met draagtassen. Bovendien zijn alleen de wintergreens beschikbaar. 

De verwachtingen voor morgen zijn niet veel anders. Het feit dat een flink aantal deelnemers bovendien niet met draagtassen kan spelen, heeft mede een rol gespeeld bij onze beslissing.

Het alternatief

De weersvoorspellingen zijn (op de nachtvorst na) prima voor zondag. 

Daarom heeft de wedstrijdcommissie als alternatief besloten een inloopwedstrijd op lus A te organiseren voor de spelers, voor wie het spelen met een draagtas geen probleem is.

Op basis van inloop starten we voor de liefhebbers vanaf 12.00 uur in flights van drie op hole 1. Inlopen kan tot 13.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes en is vrij van inschrijfgeld.

Ondanks het besluit dat we moesten nemen, gaan we er desalniettemin een leuke middag van maken.

Met vriendelijke groet en tot morgen.

Namens de wedstrijdcommissie

Frits Fokkens
Anneke Donkervoort


Ellie Hopman wint Smoks Hanne trofee

Tijdens de jaarvergadering van de "Damesdag" op 13 november jl. is aan Ellie Hopman de Smoks Hanne trofee 2018 uitgereikt.

Ellie is daarmee de damesdag  “Speelster van het jaar 2018 “ geworden.

Met een klein verschil in punten heeft Ellie de spannende strijd over een groot aantal wedstrijden met klein verschil in punten in haar voordeel weten te "beslechten".

We feliciteren Ellie met deze mooi prestatie.

Het beeld, dat zij in ontvangst mocht nemen is gemaakt door Marina van Olst, die een werkelijk schitterende Smoks Hanne heeft weten "neer te zetten".

Herma Glasbergen is de damesdag “9-holes speelster van het jaar” geworden. Zij won met grote overmacht aan punten en wist "en passant" haar handicap dit seizoen van 54.0 naar 34.0 te laten dalen!

Herma ontving hiervoor de “Paddenstoelvaas trofee” .

Vanmorgen is de eerste "spa" de grond ingegaan, waarmee begonnen is met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de Lockerloods.

De verwachting is dat de loods er binnen 6 tot 7 weken zal staan, waarna we met vrijwilligers de lockers zelf zullen "opbouwen", vervolgens de onderlockers van elctriciteit voorzien kunnen worden en we nog voor het eind van het jaar kunnen afronden.

We houden u via de website op de hoogte van de voortgang.


Afsluitingswedstrijd op 18 november

Op 18 november sluiten we het seizoen af met de WINTERSLAAP-wedstrijd over 18-holes (9-holes wedstrijdbaan en 9-holes shortgolf/Par3 baan).

Het is een shotgunwedstrijd op basis van handicapverrekening. Inloop vanaf 10.30 uur, briefing om 11.30 uur. De wedstrijd start om 12.00 uur.
Rond 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en huldigen we de clubkampioenen, waaronder de golfer en golfster van het jaar 2018.

Het inschrijgeld bedraagt € 5,-. U kunt nu inschrijven via de wedstrijdmodule.

De sponsor van deze dag, MAZDA-dealer MACEDA DOETINCHEM stelt een heel weekend een MAZDA CX5 gratis ter beschikking aan de winnaar.

De scores van de maandbeker oktober zijn verwerkt en de eindstand 2018 is bekend!

Wij feliciteren Martine Rensen als Golfster van het jaar, Bas Lenselink als Golfer van het jaar en Andric van der Linden als Runner-up.

KLIK HIER voor de complete eindstand.

Tijdens een superspannende finale met de beslissing op de eerste play-off hole wisten Marion Bultman en Flora Jonkman zondagmiddag Ronald en Jordi Keurntjes te verslaan in de strijd om het Kampioenschap Double Matchplay.

Bijna geen hole werd "gehalved". Na een 3-up voor de dames na 9 holes wisten de heren 10 en 11 te winnen, waarna de dames maar liefst 3 holes op rij wonnen voor 4-up en dormie. Maar met een super prestatie wonnen de heren 15, 16, 17 en 18 om de play-off af te dwingen, waarin de dames toch de strijd beslisten.

Een finale zoals je maar zelden een finale ziet met strijd van de eerste minuut tot de laatste. Super en een felicitatie aan beide koppels.

Op 29 oktober wordt de sluitingswedstrijd 2018 gespeeld van de succesvolle maandagmiddag Mixed Golfwedstrijden.

En het wordt een speciale editie!

U wordt namelijk in de gelegenheid gesteld om een vriend of vriendin uit te nodigen!

Inschrijven is mogelijk t/m handicap 40.

De startijd is vanaf 13:30 (geen shot-gun) en de wedstrijd gaat over 9-holes.

Kosten leden: € 20,- inclusief een heerlijk "herfstbuffet" (met dessert).

Gasten betalen € 35,- voor deze bijzondere wedstrijd inclusief buffet.

Schrijf nu in, de teller staat al op 20 deelnemers!

De droogte van deze zomer heeft in de baan ook een positieve kant gehad. Door de lage waterstand zijn we in staat geweest de vijver en sloot tussen hole 11 en hole 17 uit te diepen, hetgeen hoognodig was maar bij normaal waterpeil lastig uit te voeren.

De smurrie met ballen ligt nu bij Agrec en zal na indroging geschoond kunnen worden van ballen. We zijn benieuwd naar "de opbrengst".

Op vrijdag 19 oktober en vrijdag 26 oktober wordt voor de derde keer het 4 Banen Toernooi gespeeld op de banen van de samenwerkende Achterhoekse golfclubs "de Keppelse", "Winterswijk", "Lochem" en 't Zelle.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar en de kans dat belangstellenden op de reservelijst ook mee kunnen spelen is zeker aanwezig omdat niet elke club het aantal van 20 deelnemers zal halen.

Schrijft u in, dan bent u op beide dagen beschikbaar.

Op de 19e speelt u een ronde 9-holes op de Keppelse en in Winterswijk, op de 26e wordt gespeeld op Lochem en 't Zelle.

De deelname kosten bedragen slechts € 35,- voor het gehele toernooi.

De maximale handicap voor dit toernooi is vastgesteld op 36 en de wedstrijdvorm is individueel en de winnaar wordt bepaald op basis van het resultaat over alle 4 de rondes.

De NGF competitiedata 2019 zijn afgelopen week bekend gemaakt en de inschrijfformulieren zijn inmiddels beschikbaar.

KLIK HIER voor een overzicht van de speeldata.

KLIK HIER voor het inschrijfformulier, de uiterste inschrijfdatum is 12 oktober 2018.

De competiecoördinatie is in handen van Ingrid Vollema en Paul van Haandel.

Na een spannende strijd over 9-holes wedstrijdbaan en 9-holes Par3 baan kwam Hans Govaart zaterdag 15 september als winnaar binnen van de Marshalcup 2018.

De wedstrijd stond in het teken van Natuurlijk-Zelle en de Terborgse Wijncentrale had daarvoor een passend prijzenpakket samengesteld. Ook Golfstore 't Zelle droeg aan het succes van de dag bij door het sponsoren van een aantal attractieve prijzen.

De dag werd afgesloten met een uitstekend buffet, verzorgd door de Zellerij.


Voor het eerst sinds lange tijd weer eens een ronde direct na het weekend gelopen. 18-holes lang niet één bunker gezien zonder voetsporen en netjes aangeharkt. Niet één green tegengekomen zonder een flink aantal pitchmarks.

Onvoorstelbaar, zelfs schandalig, dat we als golfers een baan zo achter durven laten. We doen voor de zoveelste keer een beroep op u allen: REPAREER UW PITCHMARKS EN HARK DE BUNKER AAN.

En neem de moeite eens een extra inslag te herstellen of een voetspoor aan te harken.

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren wij niet de traditionele Open Golfdag, maar in plaats daarvan maar liefst 5 momenten om kennis te maken met 't Zelle door het volgen van een gratis golf-clinic.

Maandag 24 september, woensdag 26 september en vrijdag 28 september staan we voor belangstellenden klaar om 17.30 uur.

Op woensdag 26 september vindt een extra golf-clinic plaats om 15.30 uur speciaal voor kinderen met ouders en/of grootouders.

Op 30 september is de laatste golf-clinic en wel om 14.00 uur.


De deelnemers aan de golf-clinics bieden wij op zondag een wedstrijdje op de Par3 baan aan en diegenen die reeds golf spelen en belangstelling hebben voor het lidmaatschap een 9-holes rondje onder begeleiding van één van onze leden op de wedstrijdbaan (vanaf 14.00 uur).

KLIK HIER voor de flyer (of neem hem mee uit de hal).

Als gevolg van de droge zomerperiode hebben we een grote achterstand in het onderhoud opgelopen. De komende week wordt gestart met het prikken en bezanden van de (fore)greens en de afslagplaatsen.

Lus A zal maandag 10 september de gehele dag gesloten zijn en Lus B dinsdag 11 september (werkzaamheden op meerdere holes tegelijk).

Ook hebben de bunkers door de droogte meer schade opgelopen dan normaal en zal het najaar gestart worden met een herstelprogramma.


Afgelopen weekend zijn op 't Zelle de laatste rondes gespeeld om het Matchplay Kampioenschap 2018.

Bij de dames ging de overwinning naar Isabel Korteling en eindigde Martine Rensen op de tweede plaats. Bij de heren won André Passé de finale van Guus Snelder.

Wij feliciteren de winnaars.

Inmiddels is de stand voor de titel Golfer, Golfster en Runner-Up van 2018 bijgewerkt (KLIK HIER).

In een competitie met overwegend heren wist Anneke van der Linden de eindoverwinning in de After Work Competitie naar zich toe te trekken met het minimaal mogelijke verschil.

De After Work Competitie is gespeeld op 10 zomeravonden, waarvan de beste 6 scores tellen (afwisselend lus A en lus B).

De laatste avond was bijzonder spannend en de heren hebben het Anneke erg lastig gemaakt. Maar Anneke liet zich niet onbetuigd en wist dankzij haar constante spel nipt te winnen.

Wij feliciteren Anneke met deze mooie overwinning.

KLIK HIER voor de einduitslag.


Meer dan 80 deelnemers streden zondag 22 juli om de Rabocup, een jaarlijks terugkerende wedstrijd onder de vlag van onze hoofdsponsor, de Rabobank.

Met een gelijke score van 39 stableford punten eindigden Jan van der Wal, Nancy Peters en Max Verhorst, waarna de score op de "tweede 9 holes" de doorslag gaf en Laurens Stapelbroek de trofee namens de Rabobank mocht overhandigen aan Max Verhorst.

Op zaterdag 21 juli hebben 23 spelers/sters gestreden om het Matchplay kampioenschap op onze Par3 baan. Op basis van het aantal punten in de 3 voorrondes ('s ochtends) werd bepaald wie 's middags in de A finale speelde en wie in de B finale.

Bas Lenselink mocht zich aan het eind van de dag clubkampioen noemen, Guus Snelder werd tweede. In de B finale won Guido Baggen voor Stijn van Kessel.

Ingrid Vollema en Ché de Bake hebben het Strokeplay kampioenschap over 54 holes  (2 keer een 18-holes ronde op zaterdag en 1 keer op zondag) met afgetekend verschil gewonnen.

Bij de dames werd Martine Rensen tweede en bij de heren Reind Westerveld. Zowel bij de dames als bij de heren was de eerste klap een daalder waard en werd al in de eerste ronde afstand genomen, waarbij de ronde van -2 van Ché het vermelden waard is.

Bij de "senioren" ging de overwinning naar Isabel Korteling en André Passé voor Marga van Goethem en Reint Pellenberg.

Wij feliciteren de kampioenen en danken alle deelnemers voor hun inzet onder de af en toe tropische omstandigheden.

Met ingang van komende week is de menukaart van de Zellerij op de dinsdagen beperkt.

Zoals de Duitsers zo mooi zeggen "Ruhetag".

Een biitergarnituur of een tosti is nog steeds verkrijgbaar op de dinsdag, maar voor een uitgebreide lunch of diner is de keuken gesloten.

In de keuze voor deze dag is een bewuste afweging gemaakt op basis van de "vraag op de dinsdag" in de afgelopen 1,5 jaar.Het is de laatste tijd weer droevig gesteld met het aanharken van de bunkers en het repareren van de pitchmarks.

Zie foto gisterenavond bij hole 5 genomen. Zo laat je een bunker toch niet achter?

Ook het repareren van pitchmarks vraagt weer om aandacht.

Natuurlijk is de grond hard, rolt de bal verder door en zijn de inslagen ondiep. MAAR ZE ZIJN ER WEL!

Laten we ons allemaal voornemen om een extra pitchmark te repareren en loopt u eens langs een bunker die uw voorganger heeft vergeten aan te harken, denk dan niet "dat was ik niet", maar help ons de baan goed bespeelbaar te houden.

Het effect op de kwaliteit van onze greens door niet direct te repareren is enorm.


Ons jeugdteam bestaande uit Diël van Doorn, Koen Beekman, Daniël Hulsman, Tycho van Doorn en Job van Walstijn heeft de derde prijs in de wacht gesleept tijdens de JTTO.

Dit jaarlijks evenement biedt jeugdspelers de mogelijkheid om op andere banen te spelen en ervaring op te doen. Verspreid over 4 zaterdagen is gespeeld in Enschede ('t Sybrook), Deventer (Sallandsche), Winterswijk (de Voortwisch) en Lochem (de Graafschap).

Wij feliciteren het team met deze mooie prestatie.

Zaterdag 30 juni speelde Pieter Koeman een 9-holes ronde met zijn zoon Geert (lus A) en vond zijn bal na een perfecte afslag met een houten-3 terug in de hole.

De afstand was te groot om vanaf de afslag de bal goed te kunnen volgen, maar bij het naderen van de green was nog steeds geen bal te zien, zei Pieter. En dan sta je toch even verbouwereerd en blij te kijken.

Terug op het terras heeft Pieter deze bijzondere gebeurtenis gevierd met de aanwezigen.

Een dubbele felicitatie van onze kant, want naast de hole-in-one is hij de eerste die op het bord in het clubhuis komt met deze prestatie op hole 5.

Chapeau!

Gedurende de zomerperiode (t/m 27 augustus) staan aan het begin van de avond tien 9-holes wedstrijden op de kalender voor werkende en niet werkende golfers onder de naam AFTER WORK GOLF.

Inmiddels zijn de wedstrijden op 25 juni (20 deelnemers) en 3 juli (17 deelnemers) gespeeld. Het klassement wordt na elke wedstrijd bijgewerkt op de website onder LEDENINFORMATIE/WEDSTRIJDEN (KLIK HIER).

De volgende wedstrijd is op 10 juli (lus A). Inloop tussen 17.30 en 18.30 uur. De wedstrijd start om 18.00 uur.

Nog niet deelgenomen? Met 8 wedstrijden te gaan heeft u nog alle mogelijkheden want de beste 6 scores tellen mee voor het eindklassement!

25 jaar golfprofessional op 't Zelle, bijna vanaf de oprichting van de nu 26-jarige vereniging: MARCO DE BAKE!

Gisteren hebben wij Marco gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal en letterlijk in de bloemetjes gezet.

In 25 jaar heeft Marco duizenden belangstellenden de fijne kneepjes van het golfspel bijgebracht, zowel beginnende golfers als degenen die zichzelf "gevorderden" mogen noemen.

Wanneer je bijna vanaf het begin bij de golfclub betrokken bent geweest, heb je heel wat ontwikkelingen meegemaakt en heel wat leden zien komen en gaan. Afgelopen jaar is Marco geïnterviewd voor het jubileumjaar van de Vereniging.

KLIK HIER voor een terugblik op dat interview.


Ingrid Vollema en Bram van Eggelen winnaars Achterhoeks Open

Tijdens de finale van het Achterhoeks Open 2018 waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie slotdag.

Het weer was ideaal om te golfen, de baan lag er fantastisch bij, er werd volop gestreden in alle drie de categoriën, de horeca was uitstekend verzorgd en de toernooiorganisatie en de tientallen vrijwilligers droegen hun steentje bij om alle deelnemers een geslaagde finaledag te bieden.

Bij de dames wist Ingrid Vollema ('t Zelle) de titel in de wacht te slepen en bij de heren ging de overwinning na een play-off tussen 3 spelers naar Bram van Eggelen (Winterswijk).
In categorie 2 ging de overwinning bij de dames naar Will van Beusekom en bij de heren naar de heer Erdman. Moniek Boerakker en Pieter Gerrits waren de winnaars in categorie 3.

Na afloop van de prijsuitreiking steeg van de Shortgolf/Par3-baan een luchtballon op met een aantal prijswinnaars van het Achterhoeks Open en de eerder deze week gehouden ProAm.

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE UITSLAG.

Baanrecord gebroken tijdens ProAm

Tijdens de zeer geslaagde ProAm op woensdag 20 juni is het oude baanrecord van Giesbert Gommers gesneuveld en met liefst 2 slagen verbeterd.

Met een score van 7 onder par leverden Max Albertus en Stuart Mathie hun scorekaart in, zodat het nieuwe baanrecord op 66 staat!

De fllght met het hoogste aantal "gezamenlijke" punten was Remmers BV met gastheer Hendrik-Jan Verweij en golfpro Dylan Boshart.
We kijken terug op een zeer geslaagde dag met een indrukmakende show van Robert-Jan Derksen op de driving-range en bedanken bij deze alle deelnemers, de Zellerij en de greenkeepers, maar vooral het team dat zich heeft ingezet om deze dag mogelijk te maken en naar een succes te brengen.

KLIK HIER VOOR DE FOTOGALERIJ.

’t Zelle de hotspot voor divers golftalent


Op zaterdag 23 juni, de finaledag van het Achterhoeks Open, is Corine Hartman aanwezig van 17.30 uur tot 19.00 uur, om haar laatste thriller GROEN LICHT te signeren.

Het moordmysterie speelt zich af in de Achterhoek met veel herkenbare plaatsen en locaties.

De politie van Doetinchem heeft de handen vol om een viertal moorden op te lossen in de aanloop naar de recent gehouden Special Olympics.

Ook 't Zelle speelt in het boek een (kleine) rol met de vondst van een lijk in één van de bunkers op hole 11.

Meer verklappen we niet, maar voor de introductieprijs van € 15,- wordt u de trotse eigenaar van een door de auteur zelf gesigneerd boek.

Een aanrader!

Corine is auteur van meer dan 20 boeken en wordt gezien als één van de beste Nederlandse thriller-schrijvers en heeft al meerdere prijzen "in de wacht gesleept".

Altijd al eens een ballonvaart willen maken?

Na afloop van de finale van het Achterhoeks Open op 23 juni a.s. hebt u die mogelijkheid!

TWEE PRIJZEN TIJDENS HET AO GEVEN IN IEDER GEVAL RECHT OP EEN DIRECTE BALLONVAART!

Maar! Daarnaast zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor ieder die aanwezig is tijdens de finale voor € 150,- p.p. (normaal € 185,-).

We stijgen op van de Shortgolf/Par3 baan voor het terras onder de voorwaarde dat de weersgesteldheid de vaart toelaat.

U geniet ruim 1,5 uur van de stilte en van de schoonheid van het Achterhoekse landschap.

Informatie en opgeven bij Future Fun Ballooning, www.futurefun.nl , mobiel 06-53140235 of bij achterhoeksopen@gczelle.nl, mobiel 06-51153816.


Een nieuw initiatief voor alle werkende en niet-werkende golfers m/v.

Op 10 avonden in juni, juli en augustus kunt u een gezellig en competitief rondje golf spelen over 9-holes met wisselende golfpartners en afwisselend op lus A of lus B.

De inloop is tussen 17.30 uur en 18.30 uur. De wedstrijdcommissie koppelt u aan één of twee andere spelers. Samen speelt u 9-holes op basis van stableford met handicapverrekening (start vanaf 18.00 uur).

Na afloop is er iedere avond een “Best scoring player of the day”. De winnaar van de zes beste scores over alle avonden krijgt een leuke prijs.

De Zellerij serveert deelnemers vooraf een AFTERWORK "Plate of the day" voor de prijs van € 12,50 (keuzeoptie). Inschrijfgeld € 3,- per avond.

Heeft u vragen? Frits Fokkens beantwoordt ze graag; frits@fokkens.info of 06-19869269.


Achterhoeks Open uitstekend van start

Het Achterhoeks Open verloopt tot heden uitstekend.De vrijwilligersposten zijn goed bemand, het weer zit mee en we ontvangen veel complimenten van de deelnemers. Kortom, de start van het toernooi is veelbelovend en we kijken nu al uit naar de finaledag op 23 juni.

Golfdag Special Olympics groot succes

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde golfdag.

De inzet van alle deelnemers, hun focus en wil om te presteren heeft heel wat keren de handen op elkaar gebracht om te klappen voor de prestaties van de spelers/sters.

Onze dank voor deze geslaagde dag gaat naast de deelnemende teams en hun begeleiders, uit naar al onze vrijwilligers, de algemene sponsoren van de Special Olympics, onze clubsponsoren (de Terborgse Wijncentrale, de Zellerij, Myrtax bewindvoering en RSZ reclame-uitvoerders), de NGF, Agrec (baanonderhoud) en de EHBO-ondersteuning.

Gezamenlijk is een superprestatie neergezet, waarvoor we veel waardering hebben ontvangen van de deelnemende teams.

Een prestatie om trots op te zijn!

KLIK HIER voor de foto's.


Op 20 mei is onder stralende weersomstandigheden het Clubkampioenschap Strokeplay Shortgolf gespeeld.

Na 3 ronden van 9-holes gingen de beste 6 deelnemers door naar de A-finale. Na opnieuw 2 keer 9-holes had Richard Snelder het minste aantal slagen achter zijn naam staan en mag hij zich clubkampioen Strokeplay Shortgolf noemen.

Tweede werd André Passé, die Guus Snelder en Guido Baggen net voor bleef. De B-finale werd gewonnen door Stijn van Kessel.

Het volgende clubkampioenschap Shortgolf is de matchplaywedstrijd op zaterdag 21 juli.


Op 25 mei is de AVG in werking getreden, een wetgeving met strengere regels als het gaat om uw privacy-rechten. De Vereniging heeft alle maatregelen genomen die nodig zijn in het kader van de AVG ter bescherming van uw gegevens.

U HOEFT DUS NIETS TE DOEN!

Lees ook de vandaag (29 mei 2018) verstuurde nieuwsbrief, waarin het gebruik van uw gegevens en uw rechten nader zijn toegelicht.

Op 8 juni vindt in het Graafschap stadion/Doetinchem de aftrap plaats van de Special Olympics Nationale Spelen 2018, een tweejarig sportevenement in de olympische gedachte, speciaal voor sporters met een verstandelijke beperking.

De ruim 2.500 sporters (deelnemers  en begeleiders) hebben zich ingeschreven voor in totaal 18 sporten, verdeeld over de 8 Achterhoekse gemeentes, waarvan de gemeente Bronckhorst  2 sporten toegewezen heeft gekregen.

Op 9 juni wordt op golfcomplex 't Zelle door bijna 50 sporters (deelnemers en begeleiders) gestreden om de eer en de prijzen.

Op zaterdagochtend vinden de "Skills wedstrijden" plaats (chippen, putten, slaan) en zaterdagmiddag vindt een 9-holes wedstrijd plaats op de Shortgolf/Par3 baan.

Onze vrijwilligers staan klaar om de gasten op te vangen, welkom te heten, te begeleiden en onze gastvrijheid uit te dragen.

Wij zijn er dan ook trots op dat het onderdeel golf op onze golfbaan plaats zal vinden en nodigen u uit om die dag een kijkje te komen te nemen en de deelnemers in actie te zien.

Uitslag vrijwilligerswedstrijd 24 maart

Zaterdagmiddag 24 maart is de jaarlijkse vrijwilligerswedstrijd gespeeld, waarvoor commissieleden worden uitgenodigd die in het vorig jaar actief zijn geweest. Maar liefst 66 deelnemers streden tijdens de 10-holes cross-country wedstrijd om de eer "vrijwilliger van het jaar" en permanente naamsvermelding op het bord in het clubhuis.

Het weer was geweldig, de Zellerij verzorgde een hapje en drankje in de baan en na de prijsuitreiking stond een heerlijk buffet klaar. Onze "dikke duim gaat omhoog" naar de keuken en de bediening.

Moniek Boerakker en Rob Mos mochten als winnaars de wisseltrofee in ontvangst nemen (dame en heer). De tweede prijzen gingen naar Anneke Egbers en Gerard Mantel. De neary's werden gescoord door Joos Bakker en Gerlach Takkenkamp, de tweary's door Anneke Egbers en Edwin Brouwer.

Alle winnaars ontvingen een cadeaubon "te besteden bij ForeGolfers", de nieuwe shop-exploitant en een samengestelde prijs van en namens de Zellerij.

Jan Boss was de enige die een birdy scoorde en daarmee automatisch ook de "best birdy" en won een doos ballen. De teamprijs (medailles) ging naar het team bestaande uit Anneke Donkervoort, Moniek Boerakker, Franc Scheerder, Riep Vaatstra en Joop Bark.

Het bestuur dankt alle "2017-vrijwilligers" nogmaals voor hun inzet! Een nieuw jaar ligt voor ons.

Golfbaan van 't jaar 2017!

In een sfeervol Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond op donderdagavond 14 december de uitreiking van de Golf Awards 2017 plaats.

Het bestuur is er bijzonder trots op dat golfbaan 't Zelle de Award "golfbaan van het jaar 2017" in ontvangst mocht nemen.

Wij danken alle leden, gasten, vrijwilligers, greenkeepers, horecamedewerkers, Pro's, shopmedewerkers, Landgoed 't Zelle en ons eigen secretariaat voor dit met gezamenlijke inspanning behaalde resultaat.

Jullie hebben er namelijk voor gezorgd, dat ons deze Award is toegekend.

Klik op de foto voor de YouTube promofilm.


Het schoffelteam heeft dit jaar op 11 ochtenden gezamenlijk het onkruid bestreden, struiken en bomen gesnoeid en de nodige wildgroei verwijderd (naast de keren dat men individueel aan het werk was). Wij danken de mannen, die zich ook volgend jaar weer in zullen zetten.

De afsluiting met DE Schoffelwedstrijd en een erwtensoep maaltijd (met dank aan de diverse sponsoren en de Zellerij), vond plaats op 8 november, met Engbert Bronsvoort als winnaar en Bert Brandenbarg als runner-up.

KLIK HIER voor het verslag van de Schoffelploeg.


Ziet de weergave van onze website er wat rommelig uit? Uw PC, laptop of tablet is dan nog verbonden met een aantal "oude componenten" van onze website. Ververs uw webpagina en de web-wereld van 't Zelle ziet er ineens heel anders uit.

De scores van de maandbeker oktober zijn verwerkt en de eindstand 2019 is bekend!

Wij feliciteren Martine Rensen als Golfster van het jaar, Bas Lenselink als Golfer van het jaar en Andric van der Linden als Runner-up.

KLIK HIER voor de complete eindstand.

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: maandag 19-11-2018 13:49
18-holes wedstrijdbaan
Open
Wegens beluchten fairways kan er een hole gesloten zijn.
Winter regels. Markers staan voorop rood.
Vlaggen staan op zomergreens.
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Gesloten
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open
Golfshop
Open
Van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 is de golfshop minimaal geopend van dinsdag t/m zondag van 9.30 uur t/m 14.30 uur.  Bij bijzondere weersomstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID EN BETAAL PAS VANAF 2019!

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.