GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK.....WORD NU LID MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP 2019.....BEL 0575-467533 (KEUZE 2)

Voorjaar 2019

Vorig jaar zijn we gestart met het programma Committed to Birds.  Het zal u niet ontgaan zijn, dat het, na een goede start, iets rustiger werd. Dat had vooral met privéomstandigheden te maken. Maar we pakken de draad weer op, net zoals de natuur dat doet.

De winter was kort en heel zacht. Veel vogels bleven dan ook hier. Groepen vinken, putters, sijsjes en kepen waren aanwezig. Die groepen zijn nu weer opgelost. Het voorjaar zit in de lucht dus er moet gewerkt worden. Weinig wintergasten uit het hoge noorden. Een paar Kramsvogels en Koperwieken. Het mag allemaal geen naam hebben. En wat er was, is weer vertrokken.

Op dit moment hoor je weer Kraanvogels. Ze komen vanuit het zuiden en trekken terug richting noorden. Onze golfbaan ligt op hun meest westelijke trekroute. Een prachtig gezicht en een prachtig geluid

Grote lijsters inspecteren de oksels in de bomen op zoek naar geschikte nestgelegenheid. De eerste zanglijsters zijn al hoorbaar. De spreeuwen zijn actief, dus engerlingen opgelet!

Wulp
Appelvink
Grote bonte specht

De baltsroep van de Wulp is al weer hoorbaar. De Kievitsmannetjes laten in hun duikvluchten zien hoe aantrekkelijk ze zijn. De spechten (vooral de Grote Bonte) roffelen nu ook om hun territorium af te bakenen. We kregen de eerste melding van een Appelvink. Wauw!

En de komende tijd komen ze allemaal weer terug. We zullen een aantal wandelingen doen om dit te monitoren. Laat u weten als u iets moois ziet? Of vragen heeft? En natuurlijk gaan we weer meedoen aan de vogelteldag.

Waar broedt de Buizerd dit jaar, na hole 7 en vorig jaar hole 16?

U hoort van ons!

 

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: vrijdag 22-03-2019 08:56
18-holes wedstrijdbaan
Open

Winterregels zijn van toepassing
vlaggen staan op zomergreens
afslag is vanaf rood.

9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Gesloten
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open

Gedurende de winterperiode is de horeca open vanaf 10.00 uur, behoudens sluiting van het golfcomplex vanwege weersomstandigheden.

Op dagen waarop wedstrijden of evenementen zijn gepland kan worden afgeweken van bovenstaande openingstijden (als voorbeeld noemen we de Herendag).

Golfshop
Open
Van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 is de golfshop minimaal geopend van dinsdag t/m zondag van 9.30 uur t/m 14.30 uur.  Bij bijzondere weersomstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID, MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.