Logo Golfclub 't Zelle
Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFLESSEN

GOLFSTART: € 99,00 voor 6 lessen

Golfclub 't Zelle

WORDT NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Golfclub 't Zelle

WORDT NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Neem uw afval mee uit de baan

Wij verzoeken u dringend om uw afval mee uit de baan te nemen en dat OF thuis in uw rolemmers te gooien OF achter te laten in één van de vele vuilnisbakken die we rondom het clubhuis en bij de startholes hebben staan.

Het feit, dat er door de Corona-crisis geen vuilnisbakken op de baan stonden, heeft er toe geleid dat we de weken na 16 maart veel minder afval in de baan tegen zijn gekomen dan normaal.

Niet omdat u daar de veroorzaker van zou zijn, maar met name omdat de kraaien geen afval uit de vuilnisbakken konden trekken. Dat willen we graag zo houden.

Daarom hebben we besloten om extra vuilnisbakken te plaatsen bij alle startholes, het clubhuis en de toegang naar het golfcomplex.

In totaal staan er op deze locaties meer dan 15! Dat moet toch voldoende zijn. Bovendien kunnen wij beter toezicht houden.

We verzoeken u dan ook om de teecups niet meer te gebruiken voor het achterlaten van uw papieren zakdoekjes, kauwgom, wikkels van candybars, verscheurde scorekaarten, snoepjes, afgedankte ballen, lege ballendoosjes, ballenkaarten, plastic zakjes, lege drankflesjes, bananenschillen, etc.

Teecups zijn er voor uw afval-tees! Nergens anders voor.

© 2020 Golfclub 't Zelle