MP Kampioenschap Shortgolf - Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFEN

GOLFSTART: 6 lessen voor €109,-

MP Kampioenschap Shortgolf

Op zaterdag 21 mei is onder perfecte omstandigheden door de deelnemers gestreden om het clubkampioenschap Matchplay Shortgolf.

In de ochtend werden op Veldrijk (de Par3 baan) door alle deelnemers 3 voorrondes gespeeld voor een plek in de finalepoule (A). De geplaatsten speelden in de middag volgens het bekende "afvalsysteem" en alleen de winnaars gingen door naar de volgende ronde.

Na een aantal spannende rondes streden uiteindelijk Albert Pennings en Andric van der Linden in de A-finale om het clubkampioenschap.

Door de gelijke stand in de finale moest doorgespeeld worden. Deze play-off wist Albert van Andric te winnen, waarna hij door Frits Fokkens (bestuurslid) gehuldigd werd als clubkampioen Matchplay Shortgolf 2022.

Degenen die zich in de ochtend niet wisten te plaatsen voor de A-finlae speelden in de middag hun rondes in de B-poule volgens hetzelfde afvalsysteem. Daniël van der Molen werd de winnaar van de B-finale door Hendri Rijken te verslaan.

Wij feliciteren de winnaars en danken de deelnemers voor hun sportieve inzet en de wedstrijdcommissie voor hun uitstekende organisatie van dit kampioenschap.