Logo Golfclub 't Zelle
Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFLESSEN

GOLFSTART: € 99,00 voor 6 lessen

Golfclub 't Zelle

WORDT NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Golfclub 't Zelle

WORDT NU LID

Speel in 2020 gratis en betaal pas vanaf 2021

Horeca open per 1 juni

Vanaf 1 juni, 12.00 uur 's middags, bent u weer van harte welkom op het terras en in het restaurantgedeelte van golfclub 't Zelle.

Het team van de Zellerij staat maandag goed voorbereid voor u klaar. MAAR! Pas in de praktijk gaan we ervaren wat wel en niet werkt en daarbij zal veel van u afhangen. Onze leden en gasten zullen de belangrijkste "acteurs" worden in het theater "Corona en de Zellerij".

Wij gebruiken bewust het woord theater, want de praktijk zal een onwerkelijk beeld te zien geven met de afzetting van het terras, slechts twee stoelen per tafel, een aangepaste wijze van bedienen, vragen die gesteld moeten worden bij binnenkomst, een beperkt aantal zitplaatsen en overal belijning, pijlen en controles.

Wij benadrukken, dat dit enkel en alleen het gevolg is van de door de overheid opgelegde voorwaarden en restricties. De Zellerij moet deze dwingend opvolgen.

Wij verwachten van u, dat u zich aan de regels houdt, wanneer u plaats neemt in het restaurantgedeelte of op het terras. 

Vanzelfsprekend hebt u geduld met de bediening en laat u vervelende of niet gepaste opmerkingen achterwege.

Wij verwachten ook, dat het tempo in de bediening lager kan zijn dan gebruikelijk. Ook de bediening dient zich te houden aan voorschriften. Bovendien moeten zij u uw tafel wijzen en de verplichte controlevragen stellen en na vertrek schoonmaken.

Voor onze leden: lees alstublieft de recent verstuurde nieuwwsbrief goed door en probeer een beeld te vormen van de consequenties. Dat zal u helpen om begrip te hebben voor de grote impact, die het opengaan van de horeca met zich meebrengt.

Voor onze gasten: lees alstublieft de plaatselijk gepubliceerde richtlijnen en volg de aanwijzingen van het personeel te allen tijde op. 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met het bestuur via het mailadres van de golfclub: info@gczelle.nl.

Om u een goed beeld te geven van de praktijk heeft de Zellerij een filmpje opgenomen om u vooraf mee te nemen in de "werkelijkheid vanaf maandag 1 juni, 12.00 uur". KLIK HIER voor deze opname.

Blijf gezond, blijf positief, blijf rustig en heb geduld. Samen staan we sterk. Ook op onze golfclub. De maand juni is vaak één van de mooiste maanden van het jaar. Laten we genieten van het golfspel, elkaars gezelschap (op afstand) en waardeer de wijze waarop menigeen zich inzet in het belang van u allen.

© 2020 Golfclub 't Zelle