WORD NU LID MET 30% OPEN GOLFDAG KORTING OP UW LIDMAATSCHAP 2019.............BEL 0575-467533 (KEUZE 2) OF MAIL INFO@GCZELLE.NL

Foregolfers 't Zelle

AKTIE IN DE WINKEL: WINTERCOLLECTIE -50%

Delen van de actuele collectie van o.a. Under Armor, Footjoy, Brax Golf, Backtee, Daily Sports, Röhnisch en Abacus zijn nu met hoge korting: 50%!. Maak nu je keuze in het ruimste aanbod van de regio. 
Mocht een artikel niet in uw maat in de shop zijn, dan kunnen wij - zonder verplichtingen - informeren of er in één van onze andere shops nog een exemplaar is!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor vragen en advies over de collectie in de winkel: handschoenen, schoenen, ballen, tassen, trolleys,en andere golfaccessoires staan onze medewerkers u graag te woord.
Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de kennis van Patrick Zelechovsky. Patrick is Custom Fitter van beroep. Voor het vakkundig testen en aanmeten van clubs en alle andere golfspecifieke vragen kunt u in de winkel een afspraak met hem aanvragen.
Uiteraard kunt u voor advies ook terecht bij de pro's van de golfclub.

Reparaties & Regrippen van clubs

Foregolfers beschikt over een eigen afdeling om de diagnose te stellen van het probleem. We kunnen het eventueel snel zelf herstellen zodat u nog dezelfde dag de baan in kunt. Is dit niet het geval, dan regelen wij alles met de fabrikant en sturen de club op voor reparatie. Dit valt mogelijk onder de garantie vallen.

Clubfitting

Uw speelplezier is onze missie. De ontwikkeling van golfequipement heeft in loop van de jaren niet stil gezeten en een steeds uitgebreidere keuze van shaft opties en clubhoofd concepten maakt de expertise van een vakkundig clubfitter steeds belangrijker. Wij adviseren u graag in dit specifiek traject en kunnen u professioneel adviseren dankzij het gebruik van modernste apparatuur.

Assortiment
Wij bieden een volledig en kwalitatief hoogwaardig assortiment en zijn o.a. officiële dealer van Ping, Callaway, Taylormade, Mizuno, Titleist, Cobra,  Footjoy, Ecco, Adidas, Bag Boy, Bennington, Under Armour, Golfino, Brax Golf, Luhta, Alberto, Daily Sports, Abacus, Backtee, Rhönisch, Peak Performance.

Verhuur 
Trolleys: € 5,-- per dag

Openingstijden:


Maandag tot en met zondag van 09.00 tot 17.00 uur
Telefoon: 0575-467533 (keuze 1).
E-Mail: zelle@foregolfers.nl

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: vrijdag 24-05-2019 08:55
18-holes wedstrijdbaan
Open
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Open
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Ja
Horeca
Open
Golfshop
Open
Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Het secretariaat is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 14.00 uur.
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID, MET 30% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 14.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.