Logo Golfclub 't Zelle
Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFLESSEN

GOLFSTART: € 99,00 voor 6 lessen

Golfclub 't Zelle

BEGIN NU MET GOLFLESSEN

GOLFSTART: € 99,00 voor 6 lessen

Golfclub 't Zelle

WORD NU LID

En betaal pas vanaf 2021

Golfclub 't Zelle

WORD NU LID

En betaal pas vanaf 2021

Flights van 3 en starttijden

Per direct zijn flights van 3 spelers weer toegestaan. Het gevolg hiervan is dat we ook het interval tussen de starttijden weer hebben aangepast van 6 naar 8 minuten.

LET OP! Dit laatste betekent niet, dat bestaande starttijden automatisch worden aangepast. Dat is onmogelijk, omdat we per 2 uur, per starthole, teruggaan van 20 starttijden naar 15 starttijden.

Daar waar mogelijk hebben we handmatig aanpassingen in de bestaande starttijden doorgevoerd om te voorkomen dat de planning een chaos zou worden, MAAR DAT IS NIET IN ALLE SITUATIES GELUKT.

Controleer uw bestaande reserveringen goed. Hier en daar kan het zijn dat we uw starttijd 10 tot 15 minuten hebben moeten verschuiven.

Ook hebben we het aantal openstaande boekingen per speler weer aangepast. Dat was tijdelijk beperkt tot 3, maar staat weer op 4.

In geval toekomstige Corona-maatregelen ons dwingen om het aantal spelers weer terug te brengen naar 2 per flight, dan zullen wij het startinterval op 8 minuten laten staan. Weliswaar hebben we door de aanpassing naar 6 minuten honderden spelers meer kunnen laten starten, maar de hoeveelheid werk, die dit met zich mee heeft gebracht is praktisch niet "handelbaar".

© 2020 Golfclub 't Zelle