GOLFBAAN 'T ZELLE, PAREL IN DE ACHTERHOEK.....WORD NU LID MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP 2019.....BEL 0575-467533 (KEUZE 2)

Enquete Players1st

Golfclub 't Zelle participeert in het “Players First” programma van de NGF, PGA en NVG. Wat is dit “Players First” programma?
Dit programma is een klanttevredenheidsonderzoek en geeft golfbanen, clubs en pro’s meer inzicht in de beoordeling van hun diensten en producten.

Om doorlopend inzicht te hebben worden drie maal per jaar enquêtes verzonden naar de leden. Steeds naar 1/3 van het ledenbestand, zodat de leden maximaal 1 enquête per jaar ontvangen. Voor het invullen van deze enquête zal men ongeveer 30 minuten moeten uittrekken.
U kunt uw mening geven over de baan, de horeca, het clubhuis, het bestuur, het verenigingsleven en de Golfpro. Daarnaast is er ruimte voor ideeën en suggesties. 
U bepaalt zelf of de gegevens anoniem of onder vermelding van naam en telefoonnummer worden vastgelegd.
Uiteraard zal het bestuur de tussentiijdse resultaten oppakken. Ook zullen wij in de nieuwsbrief de voortgang met u delen. 

Zowel voor het bestuur als voor onze medewerkers zijn de uitkomsten van deze enquêtes zeer belangrijk. Zoals de naam van dit programma al zegt: spelers eerst, uw mening telt mee in het vormen van nieuw beleid.

Baan status

​​Baaninfo: 0575-467533 (keuze 4)​
Laatste update: woensdag 20-02-2019 08:56
18-holes wedstrijdbaan
Open
winterregels zijn van toepassing
vlaggen staan op zomergreens
afslag is vanaf rood.
9-holes Par3 baan
Open
Driving range
Open
Pitching/chipping green
Open
Putting green 1
Open
Putting green 2
Gesloten
Buggys en handicarts
Toegestaan
Trolleys
Toegestaan
Qualifying
Nee
Horeca
Open

Gedurende de winterperiode is de horeca open vanaf 10.00 uur, behoudens sluiting van het golfcomplex vanwege weersomstandigheden.

Op dagen waarop wedstrijden of evenementen zijn gepland kan worden afgeweken van bovenstaande openingstijden (als voorbeeld noemen we de Herendag).

Golfshop
Open
Van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 is de golfshop minimaal geopend van dinsdag t/m zondag van 9.30 uur t/m 14.30 uur.  Bij bijzondere weersomstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Bent u van plan buiten openingstijd te komen, bel 0575-467533 (keuze 1) voor een afspraak.
Secretariaat
Open
Lees meer

Kalender

Jaarkalender
Er staan op deze dag één of meerdere evenementen gepland.

Regelquiz

Lid worden? Les nemen?

WORD NU LID, MET 10% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP

Meer weten? Wij staan u graag te woord: 0575-467533 (keuze 2), ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@gczelle.nl.

Klik hier voor ons beginners lesarrangement.

Klik hier voor meer informatie, brochures en aanmeldingsformulieren.

Nog geen lid worden maar wel geïnteresseerd om uw Handicap Registratie en NGF lidmaatschap via ons te regelen?

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier Handicap Registratie.

Golfclub 't Zelle heet u graag welkom.