BEGIN NU MET GOLFEN

GOLFSTART: 6 lessen voor €109,-

Clubkampioenschap Matchplay Shortgolf 2023

Op zondag 13 augustus streden 27 deelnemers om de titel clubkampioen Matchplay Shortgolf 2023.

Onder ideale weersomstandigheden werden in de ochtend 3 voorrondes van 9 holes gespeeld (spelvorm Amerikaantje) om te bepalen welke 8 deelnemers de meeste punten hadden behaald en zich zouden plaatsen voor de A finale in de middag.

Uit de A finale komt de nieuwe clubkampioen voort. Bij dit kampioenschap wordt ook een B (troost) finale gespeeld door de nummers 9 t/m 16. Hier wordt gestreden om de eer.

In de middag is de spelvorm dan echt matchplay met een kwartfinale, halve finale en de finale. Het waren spannende, leuke en sportieve wedstrijden waarin uiteindelijk de A finale werd gespeeld door Ingrid Vollema en Symen Jansen.

De wedstrijd werd op hole 9 beslist in het voordeel van Symen. Hij mag zich de nieuwe clubkampioen Matchplay Shortgolf van 't Zelle noemen.

Ook de B finale was spannend en ging tussen Flora Jonkman en Andric van der Linden. Flora trok uiteindelijk de wedstrijd naar haar toe en werd de winnares.

Na afloop werd de huldiging en prijsuitreiking verricht door het bestuurslid Ruth van Setten. Zij had mooie woorden voor de winnaar en overige deelnemers. Ook bedankte zij de wedstrijdleiders Harry Bulten en Hans Zweverink voor de prima organisatie. Zo kwam er een eind aan een mooi, gezellig, sportief en spannend clubkampioenschap matchplay shortgolf. Op naar volgend jaar.